Michael Williams + Ung Gang | RUST

Michael Williams + Ung Gang

22 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MICHAEL WILLIAMS
Michael Williams er en dansk rapper, som henter stor inspiration fra afro-amerikanske trapartister som Famous dex, Rich The Kid og Lil Uzi Vert. Han beskriver selv sin lyd som: "Raptekster uden nogen speciel lyrisk side, men med mål om at skabe en hypet stemning". Sidste år udgav Michael Williams sit mest velkendte nummer "Ingrids Kanin" opfulgt af sit første mixtape Kanin På Lean. Michael blev efter sit første projekt fanget af de behagelige highhats i trappens melodier og droppede et år efter sit andet mixtape Guide Til Trap, hvor særligt tracket "Gang" fik meget opmærksomhed blandt sit publikum.
Der er både gamle, nye og kommende udgivelser i vente, når Michael Williams igen rammer Rust, og der bliver braget igennem med hård trap og intens energi.

FB Event 

 

 

UNG GANG
Ung Gang er en dansk rapgruppe, som udgøres af  Ung Orkan, Ung Paki, Teske og B-Tøffel. Sidste år udgav firkløveren deres første single "Torsdag Nat", og før de fik set sig om endte den som nr. 1 på Denmark Viral 50-listen på Spotify. Med fingeren direkte på pulsen i ungdommens natteliv, er Ung Gang nu aktuel med deres mixtape Unge og Guddommelige, hvor blandt blandt tracket "Det Røde Guld", der også har placeret sig lunt i svinget på toppen af Denmark Viral 50-listen, er at finde. Crewet fra Ung Gang skriver og rapper til de syntetiske toner i B-Tøffels skur i Rødovre, men de fire drenge fra forstaden drømmer om mere, og de er i den grad godt på vej.  

FB Event