Rust Live | RUST

Rust Live

Mikkel Mcfly & KomplX + Drok + Schiller

26 August, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MIKKEL MCFLY & KOMPLX
Mikkel Mcfly spiller sammen med Swiff, N. Jay og Dj Charlie Charles fra KomplX. Tre inkarneret hiphop provins hoveder, som sammen har lavet musik i 12 år. De garanterer for et undergrunds hiphop show i 90'ernes tegn! 
Sammen driver de KomplX Records, som Mikkel Mcfly er signeret af. Mikkel Mcfly er en 22 årige upcoming Dansk artist, som laver en blanding af pop/r&b.

FB Event

 

 

DROK
Drok er en upcoming rapper, som leverer en god blanding af rytmer, flow og melodi. Både gamle og nye elementer i musikken er blevet kombineret og adskilt, når producerne har været i gang i det musikalske køkken. Teksterne beretter om en ung mand fra undergrunden og hans egen opfattelse af at være ung. Drok udgav i starten af juni singlen "Genert" og lige siden har der været en ekstra mængde blod på tanden. På selve aftenen vil Drok løfte sløret for kommende udgivelser samt spille noget af det gamle materiale.

 

SCHILLER
Schiller udgav tidligere på året sin debut EP, Set 02:55, der er produceret af Birk Storm. Nu er han endelig klar til at præsentere den live. Med sig på scenen har han sit band og sammen kommer de og leverer et set sprængfyldt af energi, så numrene virkelig brænder igennem. Genren er pop, men med attitude i produktionerne og en blanding af følsomhed og ungdommelig flabet energi i teksterne. Schiller lader tanker og følelser få frit spil, og deler ud af sig selv og sit liv, uden at det bliver banalt eller prætentiøst. Schiller har foruden sin EP tre succesfyldte singler bag sig som solo-artist.

FB Event