Rust Live | RUST

Rust Live

OH DEAR MARY + Young Black/Bantou + Major Tom

29 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

OH DEAR MARY
OH DEAR MARY har eksisteret i 3 år og har et hav af koncerter bag sig. Senest hjemvendt fra London hvor de optog en live session, samt havde deres radiodebut i udenlandsk radio. Bandet har lagt store planer i 2017, heriblandt optagelse af 3 singler og udvidelse med backingtracks og lys for at forstærke publikums liveoplevelse. I løbet af de sidste 3 år har bandet lagt meget energi i at skabe en unik og letgenkendelig lyd ud fra alle 4 medlemmers personlighed. Deres sound tager inspiration fra ungdommens elektroniske pop/rock univers, og drager publikum med energi, melankoli og selvrefleksion. 

 

 

YOUNG BLACK/BANTOU
Black Bantou er en ung Københavner, der oprindeligt kommer fra Kongo Kinshasa, men kom til Danmark som 12 årig. Hans musik er primært på fransk, men han skriver også nogle tekster på engelsk og dansk og så er genren hip-hop/r'n'b og pop. Black Bantous karierre startede i 2009, hvor han spillede til Ringsted Festival for flere tusinde mennesker.
Efter flere timer i sit hjemmestudie og en masse tekster skrevet ned, er det først nu, at Black Bantou er kommet rigtigt i gang og gerne vil dele sine tanker med verden.
Musikken har stor betydning for den unge Københavner og han er endelig klar til at stå på scenen på Nørrebro.

FB Event

 

 

MAJOR TOM
Bandet Major Tom spiller alternativ rock og pop, hvor numrene spænder lige fra energiske og fængende rockmelodier, storslåede guitarsoloer til intime ballader. Navnet "Major Tom" stammer fra David Bowies hit "Space Oddity", hvor bandet matcher til lige netop det nummer.  Bandet har lige udgivet sin første EP, som allerede bliver spillet på diverse radiostationer omkring i verden særligt i England, USA og Canada. Deres tekster kan handle om alt fra situationer i verden, hverdagens strabadser til drukture og kærlighed. Trods numrenes til tider melankolske tekster, ligger der en stor spilleglæde til baggrund; en spilleglæde, der lyser igennem på scenen, og som smitter af på publikum.

FB Event