Rust Live | RUST

Rust Live

Matius Morales + Kim Johan + SoftWave

02 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MATIUS MORALES
Matius Morales er musiker, multiinstrumentalist, sanger og sangskriver fra Argentina, som har boet i København siden 2010. Efter 8 år som forsanger af det argentinske rockband “EXIT” starter en ny periode af hans liv i Danmark, hvor en ny etape som solist får Matius til at eksperimentere i forskellige musikalske udtryk, der resulterer i musik med europæisk, amerikansk og latinamerikansk inspiration som krydderi i hans udtryk af popmusik.

FB Event

 
 

KIM JOHAN
Kim Johans musik er som i mørket, hvor man kan slå sig løs og rive alle de indre spørgsmål ud af kroppen. Det er her, hvor sanserne sejrer og kroppen bevæger sig til musikken.
Her, hvor vi alle er lige.

FB Event

 

 

 

SOFTWAVE
SoftWave er en upcoming synthpop duo bestående af Jerry Olsen og Catrine Christensen, som begge er meget inspirerede af de legendariske synthpop konger Erasure. Sammen producerer de elektronisk musik som garanterer at virke opløftende, dyb og drømmende, med en sound af 80'ernes synthpop-lyde, men med deres egne moderne præg, som omfavner publikum med melodiske pop-waves der kun kan gøre dem glade. Der er fart på ”bølgerne” som snart når nye højder. Først blev de opdaget i udlandet som ledte dem til deres første koncert i London d. 1 april efterfulgt af flotte anmeldelser. Nu er planen at blive hørt af danskerne, da det er i Danmark de næste projekter finder sted. Der arbejdes bl.a. på deres debutalbum og koncerter med større udenlandske artister.

FB Event