Rust Live | RUST

Rust Live

MC DiggleDogg + O-Man + JJ Paulo + Pelle B

22 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MC DIGGLEDOGG
Ung og hurtig. MC DiggleDogg er en Københavner MC med en umiskendelig 2011 dancehall klang. Han trækker linjer fra klassisk old school hiphop og eksperimenterer med nye udtryksformer fra alt hvad der er hurtigt. Han er anbefalet af DRs Karrierekanonen og med en solid fortid på Christianias spillesteder, gæster han nu Rust for første gang.

FB Event 

 

O-MAN
En blød bas, en dyb stortromme og rytmer der sidder i hovedet flere dage efter. Gør dig klar til 90'er hiphop direkte fra hjertet af Los Angeles og til Køge. Publikum kan forvente et brag af en hiphop fest når O-Man stiller sig på scene og det første beat går igang. Hænderne kan ikke holdes nede og det er umuligt at stå stille. Flowet er skarpt, beatet er sprødt og O-Man er klar til Rust.

FB Event 

 

JJ PAULO
Sangeren og produceren JJ Paulo laver musik, som man ikke kan undgå at danse til. Han trækker på sine tanzanianske rødder og derfor er musikken meget inspireret af afrikanske rytmer og derfor skiller hans musik sig også ud fra andre på den danske scene. Musikken er en strøm af catchy grooves rørt op med en ordentlig omgang rap.
Tager man til koncert med JJ Paulo, vil man få et stort kys af afrikansk kultur.

FB Event

 

PELLE B
Pelle B arbejder til daglig om underviser i sangskrivning på Aalborgs Ungdomsskole, men i sin fritid arbejder han passioneret med sin musik. På scenen er Pelle allerede en garvet entertainer og har opvarmet for Christopher, Burhan G, Wafande m.fl. Hans energi, attitude og selvtillid på scenen smitter af på publikum og hans mål er at lave musik som folk kan lide og som taler til dem. For Pelle er teksten ligeså vigtig som musikken og han brænder for at få den ud over scenekanten.
Pelle er tidligere MGP-vinder fra 2009 men står nu som 21-årig på helt egne ben og er ude med sin nye single “Højdeskræk”.

FB Event