Rust Live | RUST

Rust Live

Thor Mercer & McAleer + Baggrundsrøg + Noenlånne

22 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

THOR MERCER & MCALEER
Thor Mercer er en dansk-amerikansk hip hop-kunstner med base i København. Thor har en unik tilgang til hiphop ved brug af levende historiefortælling og udforskning af sine egne filosofier frem for ren sex, drugs and rock n roll. Forvent en mørk melodisk blanding af trap og soul, med inspiration fra hans nuværende største indflydelse 6LACK, Amy Winehouse og Vic Mensa.

McAleer er en københavnsk baseret elektronisk producer med inspiration fra Rüfüs og Moderat. Drømmende synths twist, der omdannes til pumpende bass beats. Elementer fra trance sender dine tanker gennem rummet og din krop til dybe vibrationer. Du har ikke hørt noget som dette før.

Kunstnerne er i øjeblikket rundt i København med forskellige shows og forventer en række udgivelser i efteråret.

FB Event

 

BAGGRUNDSRØG
Baggrundsrøg er alternativ hiphop fra den tweed-beklædte del af Østerbro. To drenge med forkærlighed for flyvske elektroniske beats, komplekse rim og poetiske hiphop-ballader. Forvent miltbrænde og en god blanding af Askepot-stemning og moshpits når Baggrundsrøg spiller på RUST.

FB Event

 

NOENLÅNNE
Med nyvaskede fingre og et overskyet indre skriver noenlånne om de ting, der udgør substansen i det unge, forvirrede hoved. noenlånne er en 21-årig, Københavnsbaseret rapper, der udforsker, sætter spørgsmålstegn og finder svar i sit ganske unikke, abstrakte og eksperimenterende univers. Den selvransagende lyrik er i forsædet og henslæbes over svævende, elektroniske melodier.

FB Event