Rust Live | RUST

Rust Live

Alex Marv + PHAUNA + SOMMERHi

30 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

ALEX MARV
Alex Marv er en sanger/sangskriver fra Nordsjælland og med sig har han sit band. Musikken udspringer sig fra akustisk folk pop, der både vil give dig lyst til at lukke øjnene og mærke de minimalistiske og følsomme kompositioner, samt lysten til at danse og synge med på de catchy sange og melodier. I april udgav Alex Marv sin første sang ”Mad Love”.

FB Event

 

PHAUNA
PHAUNA er et nyt og spændende navn på den danske alternative popscene. Med Anna Rosengrens stærke og følsomme vokal i front skaber bandet et univers, hvor nordisk drømmepop møder et moderne, råt og industrielt udtryk.

FB Event

 

SOMMERHI
Vinterens mørke kulde rammer dig og du kan bare slet ikke overskue det.
Du har bare lyst til at pakke dig langt væk, mens drømme om varme, skyller ind over dig og dit vinterhi forvandles til et sommerhi. På scenen er SOMMERHi et worldorkester der livligt spiller op af de samplebaserede elementer. Med sig har de en blæsersektion og scenen bliver pyntet op af kulørte lyskæder. Der er et naivt udtryk i teksterne, som giver en opløftet og let stemning og med dem i fokus, spiller bandet sprudlende og bestræber sig på at tage publikum med på en drømmerejse