Rust Live | RUST

Rust Live

The Mothercycle + 10 CHIPS + Sharon Stone

23 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

THE MOTHERCYCLE
The Mothercycle er en cyklus af støj og 80’er synth, hvor synthpunken banker mod poppede waveflader og cremede guitarsoloer piercer insisterende trommebeats. Lyduniverset er et æstetisk spændingsfelt mellem en dystopisk fremtidsfilm og en mørk tilrøget undergrundsklub. I mange henseender minder bandet om en dragende blanding mellem legenden Alan Vega og den amerikanske avantgardemand John Maus. The Mothercycle har udgivet 6 EP’er og vil senere på året udgive deres første LP.

FB Event

 

10 CHIPS
10 CHIPS er et musikkollektiv bestående af 4 venner, som alle bevæger sig inden for den beatorienterede del af den elektroniske musik med udspring i hiphop'en og hele sample kluturen. Bastian leverer eksperimenterende beats, som drager inspiration fra det eksperimenterende og til tider obskure i hverdagen, mens Lars Fucse bevæger sig rundt i grænselandet mellem electronica og hiphop. Sammen med Jepal dyrker Lars Fucse også den mere traditionelle hiphop med et strejf af computerglitches og støvede kassettebånd. Mens Fucse trykker på knapper, er Jepal den der rapper, på gedigent nordjysk, med grov stemmeføring. Filip Yong er fjerde og sidste mand i projektet - gamle plader møder tunge basriffs og forvredne stemmer i et sammenkog af 1/2 liter electro, 350 gram hiphop, 3 kopper soul og en knivspids god gammel swing.

FB Event

 

 

SHARON STONE
Sharon Stone er boybandet i bar kasse på stranden i din kærestes drøm, en grædemur af vellyd, et bad i unison godhed, blodsugende guitarkredsløb, kosmiske synthesizerbombninger og robotsk rytmeterapi.

FB Event