Rust Live | RUST

Rust Live

Amma + Dusin + Sofie Sarlvit + Anne Idskov

14 oktober, 2017
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

AMMA
Amma er samplebaseret singer/songwriter med vokalen og vokalarrangementerne som bærende element. Med stemmen som sit stærkeste våben skaber Amma et enmandskor, der forsøger at besynge den menneskelige søgen efter mening i en verden, der ikke tilbyder nogen. Musikken er inspireret af post-punk, elektropop og klassisk, uden at imitere nogen af disse, men i stedet svæve et sted mellem de forskellige musikalske grene.

FB Event

 

DUSIN
Dusin består af den 19-årige producer Mads Vadsager samt den 22-årige sanger og sangskriver Jesper Nohrstedt, der mødte hinanden i 2015 under Bandakademiets Music Maker Camp, hvor de blev sat tilfældigt sammen i en co-writing session. Begge medlemmer af Dusin har tidligere været aktuelle på den danske musikscene, men kommer, på trods af deres nye musikalske fællesnævner, fra vidt forskellige baggrunde. Mads Vadsager har før produceret atmosfærisk electronica - både i eget navn, men også under sit tidligere alias, Oh Guard. Til forskel fra Mads, har Jesper Nohrstedt arbejdet mere kommercielt og har med hits som Glorious og Take our Hearts, der gav en 2. Plads ved Melodi Grand Prix i 2012, og sin optræden og 3. Plads i X- Factor i 2010, gjort sit indtog i den danske musikbranche.
Aktuelt er de to musikanter gået sammen, og har skabt et musikalsk univers bestående af meningsfyldte, dansksprogede tekster suppleret af velproducerede groovy beats, jazzede akkordprogressioner og dansable vibes. Den nye og fælles lyd kan bedst beskrives som blød og tilbagelænet, elektronisk popmusik

Duoen har for nyligt udgivet deres første single ”Frisk Igen”, der d. 14. juli så dagens lys på diverse musiktjenester. 

FB Event

 

SOFIE SARLVIT
Sofie Sarlvit er en ung dansk sangerinde og sangskriver fra København. En ny melankolsk, men stærk kvindestemme, der leverer seriøs pop. Sofie skriver sange om de overtænkte tanker, hendes 21-årige bagage af oplevelser skænker hende, med drama, solid sangskrivning og følelserne helt uden på tøjet. Lyden er en soulfuld mørk pop-sound vævet om en fyldig vokal. En til tider old school lyd, som står i kontrast til de moderne lydsider i dansk popmusik.

FB Event

 

ANNE IDSKOV
Anne Idskov er en sangskriver, som bevæger sig i et let univers. Hendes sange handler om at være og ung, kærligheden, drømme og forestillinger. Genren er pop og folk, og formår med sin enkelte og finurlige stil at skabe musik, der går lige ind.

FB Event