Rust Live | RUST

Rust Live

Tavse Poet + Gigi Torres

06 oktober, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

TAVSE POET
Tavse Poet er først og fremmest musikalsk historiefortælling. Fortællinger om verden som vi oplever den, hvor banalt, abstrakt eller højtravende det end måtte opleves. De vender alt fra dagens første kop kaffe til meningen med livet. Muligvis uden at komme frem til nogle egentlige konklusioner. Muligvis uden at blive klogere på noget som helst. Men en ting er sikkert - De føler det og de sanser det helt ad helvede til!

Det syv mands stort orkester, præsenterer for tiden resultatet af et års arbejde i øvelokalet. Et resultat som i foråret mundede ud i udgivelsen af bandets første EP. Musikken kan vel betegnes som alternativ dansksproget pop, med et til tider lettere melankolsk soul inspireret udtryk. Der vil både være en tid for fordybelse og en tid for den rendyrkede fest og ballade, når Tavse Poet spiller op til dans på Rust, og de er så afgjort et band som skal opleves live. Og de garanterer at de ikke skuffer.

FB Event

 

GIGI TORRES
Gigi Torres er en rapper, sanger, sangskriver og spokenword poet fra København.
Hendes passion for sangskrivning og musik har været der fra barnsben og i 2015 begyndte musikken for alvor at tage fat.
Hun startede med at være support på forskellige koncerter og optrådte med Home Studio Productions og det endte med at hun blev signeret på pladeselskabet i 2016.
Siden har Gigi spillet utallige shows i København og har bla. arbejdet med tidligere DMC champion, DK KCL. Sammen har de spillet koncert i Sverige og arrangeret en undergrunds koncert på Christiania.
Gigis musik er inspireret af soul, jazz, 80's og 90's hiphop og hendes tekster er inspirerende, da hun adresserer de nuværende problemer i verden.

FB Event