Rust Live | RUST

Rust Live

HARKO + Songs for the Sinister + NORÐ

08 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

HARKO
HARKOs lyd er en kombination af rock og pop, hvor tvivl og kærlighed er hovedtemaerne i lyrikken. For at drage paralleller, så er det King Krules mørke stemme der møder tonerne af et ungt Coldplay. De fire unge mænd bag bandet har en ambition om, at deres musik skal være med til at sikre en bedre medmenneskelighed i fremtiden. Deres musik tager dig ind i en verden hvor der både kan grines og grædes, samt et sted hvor de små sejre skal fejres. Bandet er stadig nye, men er klar til at tage den danske musikscene med storm.

FB Event

 

SONGS FOR THE SINISTER
Songs For The Sinister er et Københavner band, som spiller rock uden de store dikkedarer: Guitarriffs, energi og hurtig tempo definerer deres musik. De har haft en del livejobs og har også demoer i deres musikbagage. Bandet bevæger sig inden for rock/punk med vægt på den gode melodi og guitaren.

FB Event

 

NORÐ
NORÐ spiller progressiv melodisk groovemetal med højoktan energi, stor spændvidde og en stærk vokal i front, der spænder fra ren vokal til scream og dyb growl.
Det er tungt, det er groovy og har elementer af thrash og doom metal tilsat en skovlfuld død og en knivspids folk. Et dystopisk tekstunivers om den menneskelige dekadence fuldender oplevelsen.

FB Event