Rust Live | RUST

Rust Live

Jonas F. Menke + Amanda Rakel + Mall Town Girls

07 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

JONAS F. MENKE
Bandet Jonas F. Menke mødte hinanden ved en Jamsession i november 2016, og havde det så godt med at spille sammen, at de den aften besluttede at danne et band. Og der gik ikke lang tid før de spillede vores første koncerter på KUBE på Frederiksberg, Tjili Pop Cafe og Copenhagen Listening Room. Bandet er inspireret af musikere som Jason Mraz og John Mayer, men de er åbne for mange musikgenrer og inddrager masser af jazz, funk, soul og blues i deres musik. De er et liveband med et godt groove og god kontakt til publikum og har hver især en del live- erfaring: Jonas, der er fra Nordtyskland, har tidligere spillet i punk-rock orkestre. Diego, der er vokset op delvis i Argentina har spillet i både jazz og blues bands. De spiller kun egne numre, alle skrevet at Jonas, der fortæller historier, skabe stemninger og har et solidt groove. 

FB Event

 

AMANDA RAKEL
Amanda Rakel er en ung svensk/dansk sanger og sangskriver, opvokset i Schweiz, men nu bosat i Danmark. Amanda skaber et mørkt men iørefaldende popunivers, og hendes første EP blev, straks efter udsendelse, månedens Uhørt i Gaffa, og 2 af sangene er ligeledes blevet anbefalet af DRs Karrierekanonen. Hun har tilbragt det seneste år i studiet. Sangene er intime og rå fortællinger om voldsom kærlighed, skygge og lys i helt stramme popproduktioner. Live bliver sangene klædt af og der bliver gjort plads cello og knitrende beats.

FB Event

 

MALL TOWN GIRLS
Mall Town Girls er et band med musikalske rødder i 60'ernes og 70'ernes melodiske pop og rock. Med guitar, bas, trommer og vokal skriver bandet sig ind i den klassiske rocks tradition for enkle kompositioner, der med attitude og fængende sangskrivning forsøger at ramme ufiltreret og ærligt. Bandets fire medlemmer har en fælles ambition om at føre udtrykket fra den klassiske guitarrock videre til en ny tid og et nyt publikum. Med en klar skelen til indie og alternativ rock fra både 80'erne, 90'erne og helt nyere tid er Mall Town Girls samtidig et band, der holder af at eksperimentere og blande genrer, og forsøger på den måde at holde det klassiske udtryk i live. Bandets lyd er karakteriseret ved de to guitarer, der væver sig om hinanden, og trommer og bas, der styrer energien og dynamikken fra det helt stille til det larmende og rå, samt vokalen, der leverer en nerve i stil med 60'ernes og 70'ernes brud med klassiske, 'pæne' vokaler.

FB Event