Rust Live | RUST

Rust Live

Pinkeye Z + Iulia + Uncensored Records

15 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

PINKEYE Z
Pinkeye Z leger med en særlig blanding af rap og pop. Med rødder on the Eastside, USA og en opvækst i København, demonstrerer hun denne blanding med nogle teknisk og lyrisk imponerende raptekster og catchy og dynamiske omkvæd. Denne kontrast mellem tight rap og en moderne elektronisk "feel", skaber et væld af forskellige lyde og vibes, med alt fra vuggevise-hiphop til kraftfuld og aggressiv rap. Med et par upbeat sommermelodier og nogle jazzy/funky breaks som prikken over i'et, kan der i den grad danses.

FB Event

 

IULIA
Iulia er en dansk kunstner som kombinerer iørefaldende popmelodier med hiphoplyrikkens attitude. Efter at have boet flere år i USA, hvor hun har hentet inspiration fra kunstnere i Atlanta og Los Angeles, er iulia nu tilbage på dansk jord med hendes engelsksprogede sange. Hendes stil er før beskrevet som Janelle Monáe møder M.I.A, og hun har således arbejdet sammen med såvel amerikanske rappere som jazz-musikere. I maj udgav iulia video-singlen "Try Me", som er en dansabel blanding af pop og rap.

FB Event 

 

 

UNCENSORED RECORDS
Med rapperne Migidi Mansa & Boogie Pukki i spidsen, som har en EP på vej, leverer de en smooth blanding af den helt tunge boom bap og den mere catchy og moderne lyd. Stine Velour giver sangene en ekstra følelsesmæssig dybde med sin smukke soulede stemme. Bag pulten har Uncensored Records produceren Luf-one, der sørger for originale produktioner og live scratch til den gode stemning, godt bakket op af trommeslageren Batmand, der giver beatet et ekstra hiphop-boost. Se frem til et energisk live-show med to MC'er, en sangerinde, live DJ og trommeslager, hvor der sørges for en live hip-hop lyd udover det sædvanlige.

FB Event