Rust Live | RUST

Rust Live

Kasper Svare + Anna Sharifi + Flameboy

21 juli, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

KASPER SVARE
Kasper Svare er en dansk singer/songwriter, som skriver tekster om hverdagslivet, kærlighed og eftertænksomhed. Melodierne er komponeret direkte fra hjertet med personlige tekster, som fortæller om kunstnerens eget liv. Det vigtigste for Kasper Svare, når han skriver en sang, er at det kommer indefra. Hans stil er pop/rock og koncerten vil være en blanding mellem akustiske sange, til sange der får taget til at løfte sig med hans band.

FB Event

 

ANNA SHARIFI
Anna Sharifi er spændingsfyldt synth-pop med en mørk elektronisk åre influeret af clubscenen i Berlin, hvor duoen har sin base. Stramt opbyggede beats og Annas insisterende, men sårbare vokal, udgør kernen i et kraftfuldt og råt klangunivers, hvor organiske orgelflader og instrumentalimprovisation giver det musikalske udtryk sjæl og særpræg. Musikken er dybfølt og låser sig ikke fast på én bestemt genre, men udforsker rummet mellem r'n'b, pop, blues, elektro og dubstep tilføjet et orientalsk twist og soulsk varme. ”Det er ikke de nemme løsninger eller tomme hooks, der bliver jagtet her, men derimod indhold og gode sange og spændende produktioner” skrev GAFFA om musikken. 

FB Event

 

 

FLAMEBOY
Flameboy er rock med stort R. Bandet har samlet inspiration fra rockens store pionere som Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd og Nirvana, samt fra moderne tiders indierock scene. Flameboy er tunge guitarriffs, lette grooves, støjende bas spil, hårdtslående trommer og desperat dyb vokal. 

FB Event