Rust Live | RUST

Rust Live

Signe Anna + Cazzi + Max Ulver + Jonaz Idrissi

19 August, 2017
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

SIGNE ANNA
Signe Anna er en upcoming r'n'b sangerinde, der har rødder i hiphop miljøet. Musikken er i høj grad inspireret af 90'ernes hiphop og r'n'b, og det er tydeligt at høre at Signe Anna er en erfaren vokalist med store drømme. DRs KarriereKanonen har allerede fået øjnene op for Signe Anna og sangene “Okay” og “Kommer Når Du Kalder” er blevet anbefalet. Signe Anna er også kommet ud over landets grænser med sin musik, da hendes EP, FØLSOM, som blev nævnt som en af 2016 bedste urban udgivelser i Norden af GAFFA Sverige.

FB Event

 

CAZZI
CAZZI er en 25 årig rapper/singer-songwriter fra København. Han debuterede allerede som 16 årig i producerteamet "Partners", hvor han sammen med barndomsvennen Hennedub igennem en årerække bla. stod bag hits for artister som Skinz, Kidd og Topgunn. CAZZI er i dag et af de spirende talenter på den københavnske rap scene, hvor udgivelserne indtil videre har været få, men hvor der ude bag kulissen gemmer sig en historie, som snart er klar til at se dagens lys. Med inspiration i en barndom præget af kommunal svigt, misbrug og en opvækst i "udkantsdanmark", er det beats der bliver sat på prøve, når flowet skærer igennem. Tonen er hård, men CAZZI er heller ikke bange for at prøve grænser af, som han fx. gør på den kommende single "SET HENDE" der samtidig tegner et billede af en ung reflekterende rapper med et bredt emnevalg. 

FB Event

 

MAX ULVER
Max Ulver er en prisvindende sanger, sangskriver og producer, som er bosat i København. Max Ulver har arbejdet med nogle af de største navne indenfor den danske musikscene såvel som artister i England og USA.
Det spirende håb om en karriere startede i 2010, da Max Ulver var frivillig på et spillested og hans sangstemme fangede én bestemt kunstners opmærksomhed. Selveste Bruno Mars var på spillestedet og rådet Max til at forsætte og det fik ham til at starte til klaver, produktion og sang. 
I 2016 fokuserede Max Ulver især på at få sin sangstemme helt i top og det førte ham til førstepladsen og en kontant pris i den engelske sangkonkurrence "Re-Think the Hit". Senere samme år skrev han forlæggeraftale med GL Music, Danmark og han blev som den eneste valgt af KODA til at flyve til Los Angeles på en sponsoreret tur og være co-writer på sangen "Underdog", som blev vindersangen i det danske X-Factor. Det har skaffet ham flere jobs som sangskriver hos bla. SONY og nu er han i gang med at skrive til sin egen EP.

FB Event

 

JONAZ IDRISSI
En original karekteristisk stil med catchy hook lines og tekster med både hjerte og kant kendetegner Jonaz Idrissi. Vokalen, der både byder på sang og rap, har tydelige rødder i Caribien, med et altid uforligneligt flow, og produktioner der breder sig over hiphop, dancehall, r'n'b, afrobeat og afstikkere til elektronisk pop. Jonaz Idrissi startede ud som soloartist i 2015, og før dette var han en del af den satiriske dancehall duo Det Bombastiske Broderskab, der nåede at spille over 100 koncerter heriblandt på Roskilde Festival, Cph Reggae Festival og Scandinavian Reggae Festival. Nu er han klar til et mere ærligt udtryk under eget navn.

FB Event