Rust Natklub | RUST

Rust Natklub

Afrobeat Madness Special Edition #4 + Deep Bassment

20 januar, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

Nyt år og friske afrobeat fester, så vi præsenterer endnu en omgang Afrobeat Madness Special Edition, hvor Mainfloor atter fyldes med afrikanske rytmer, så I kan danse til morgendagen har sit indtog.

Forvent et hus, der vugger med hofterne og gode vibes, der driver ned ad væggene, når ferme hænder bag pulten serverer varme beats, hurtige rytmer og sprøde tunes, du ikke kan stå stille til, til den lyse morgen.

 

Mainfloor:
Anders Tresselt
King Stunn
J.J. Wild

Bassment: 
Deep
Hjalti & Jesper
Mathias Eis
Sean Rytter
Resident: William Hass 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.