Flavour: Beyoncé Tribute Bash | RUST

Flavour: Beyoncé Tribute Bash

DJ Nannalicious + Adam Naima + Luke Rocc + Club Cocoa

30 juli, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

All Hail Queen Bey! Midt i den pulserende danske sommer omdanner vi Rust Natklub til en summende bey-hive, hvor vi har dedikeret aftenen til at hylde vores alle sammens Dronning Bey ved at få et par DJ's (annonceres løbende) til at lave en super-medley af hende og hendes kendte kollaboratørers bedste hits. Der vil være queen Bey visuals og tilbud på kander lemonade spiked med vodka! 

Becky with the good hair er ikke inviteret, men det er du, og vi glæder os til at danse med dig.

Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldig ID)

Mainfloor: 
DJ Nannalicious
Adam Naima
Luke Rocc

Bassment:
Club Cocoa

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.