Rust Natklub: Daft Punk Tribute - Hommage | RUST

Rust Natklub: Daft Punk Tribute - Hommage

Oluf Valdemar & Lange Jan + 2A & Vicarage + Youss + Antony Charles + Temptation Night

16 December, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

Efter succesfulde tributefester, kører vi One More Time nu med en elektronisk aften til ære for to af de mest betydningsfulde franskmænd i nyere musikhistorie. 

Denne december-aften bliver forvandlet til et Digital Love paradis, hvor der bliver rig mulighed for at høre hele Daft Punks repertoire. Så sving forbi og dans som var det i 00’erne. Vores dj’s lover at spille Harder, Better, Faster, Stronger for, at du kan være oppe all night to get lucky.

Mainfloor:
Oluf Valdemar & Lange Jan
2A & Vicarage (B2B)
Youss
Antony Charles 

Bassment:
Temptation Night 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.