Rust Natklub & VRARE by Tjewo AW16 Fashion Week Party + Afro Beat Bassment | RUST

Rust Natklub & VRARE by Tjewo AW16 Fashion Week Party + Afro Beat Bassment

Oh Boy + Tiger + Youss + Adam Naima + Afrobeat Bassment

05 februar, 2016
23:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

I 2014 startede Tobias Ullersted brandet Tjewo med visionen om at folk skal kunne føle sig unikke, men også komfortable. Inspirationen hentes fra verdens storbyer og brandet blander high fashion og streetwear med ungdomskultur, kunst og musik. Det er klassiske silhuetter som er i spil, og det samme gælder for Tobias' nye koncept VRARE, som han lancerer på Rust under modeugen.

VRARE tager udgangspunkt i en klassisk trøje med de genkendelige "crossed keys of heaven", som går igen i Tjewo kollektionerne, og agerer base og derefter dekoreres med unikke applikationer. Gennem konceptet vil man imødekomme tidens tendens til stræben efter individualitet og det ekstraordinære, og trøjerne bliver således one-of-a-kind. I forbindelse med lanceringen af VRARE har Tobias slået sig sammen med Rust, hvor man vil kunne opleve en smagsprøve på det nye koncept til tonerne af Oh Boy, Tiger, Youss og Adam Naima. 

Mainfloor:
Oh Boy
Tiger
Youss
Adam Naima

Afro Beat Bassment:
DJ Prince Anil
Dj Ernest Fru

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.