Rust Natklub & Whatever Two Year Anniversary | RUST

Rust Natklub & Whatever Two Year Anniversary

WHTKD (DE) + Tom Bull (UK) + Moto + Ones N'Twos Bassment

27 november, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Rust kendingene Whatever smider lys i lagkagen og vender derfor tilbage til, hvor det hele startede med en solid fejring af deres 2 års fødselsdag.

For knap to år siden omsatte holdet bag Whatever deres passion for ukommerciel musik til et klubkoncept, som skulle have base i Bassment. Det kom, i sidste øjeblik, til at hedde Whatever - og blev drevet udelukkende af en gruppe drenge, som delte en passion for house-musik. Siden har de præsenteret adskellige internationale artister - og deres 2 års fødselsdag bliver ingen undtagelse. I år har de nemlig hentet Tom Bull og WHTKD ind til at tage del i fejringen.

Tom Bull
Indenfor det seneste år er DJ og producer Tom Bull vokset stødt og har leveret mixtapes for navne som Ayah Marar, Jaymes Young og MNEK, på nogle af de største labels i verden. Tiesto, Paul Oakenfold og Oliver Heldens er allerede fans. Tom Bull's har en håndfuld udgivelser på diskografien og i år landede hand bastunge single "On The Run" (Feat. Duncan) via Ministry Of Sound og rundede mere en 500.000 plays den første måned.

 

WHTKD
WHTKD har produceret musik siden teenageårene, hvor også kærligeheden til UK house opstod. Efter et par år med at eksperimentere fandt WHTKD formen og ikke mindst sin egen lyd. En dyb lyd, der indbyder til lade sig rive med af bassen, forsvinde i musikken og bevæge hofterne, hvilket fødselsdagsgæsterne kan se frem til når, når WHTKD rammer Danmark og Rust for første gang.

Support: Moto
Moto er en lokal københavner-dreng med 32 år på bagen - i alle 32 har han ledt efter en specifik lyd, og nu har han fundet en, han betegner som "helt sin egen".  Med knapt 200 gigs om året, de sidste 10 år i både ind- og udland, er han både erfaren og skarp, og det var sikkert også dette der sikrede ham en nominering til DDJA.