Rust Live | RUST

Rust Live

SALT + KT. Walther + RYNO + Tobias Aure

03 november, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

SALT
SALT er en lille trio, der bevæger sig i sangskrivnings universet. Deres sange er dansksprogede, akustiske, finurlige og fulde af fine harmonier. Lyrisk er deres sange fokuseret på oplevelsen som ungt menneske og livets små glæder og sorger.

FB Event
 

KT. WALTHER
KT. Walther et fortagende der startede i vinter 2017. Alle sangene er skrevet af 22-årige Kalle fra Aarhus. Musikken bør vel betegnes som soft rock - en poppet type blues/rock.
Det er lyden af klingende kor- og guitarharmonier, frække guitar-soloer og dyb, rå vokal. Bandet har kun tre koncerters erfaring sammen, men er sammensat af erfarne og meget velspillende musikere. Som Kalle fortæller: Jeg elsker at eksperimentere og improvisere. Selv om jeg har sunget mine sange et utal af gange, bliver jeg ved med at eksperimentere med at finde den perfekte frasering; jeg synger sjældent en sang ens to gange

FB Event

 

RYNO
Oplev RYNOs verden. Et ekstraordinært sted, der kan inspirere og give en følelse af intimitet og samtidig en følelse af storslåethed. 
De to musikere, Ryan Jacob Doyle og Joel Mega, arbejder sammen i deres studie i New York og deres forskellige talenter fremkalder musik, som ikke kender grænser. Ryan tilføjer sin sangskrivnings baggrund med pop, alternativ og rock, mens Joel tilføjer produktioner af elektronisk og trap. 

"Glory" er seneste single fra gruppen, som udkom i juni 2017, som viser deres styrke indenfor at blande rock og elektronisk til én stærk produktion og budskab. 

Med et popfølsomt udtryk, sammensmeltet med en eventyrlysten natur, resulterer i en lyd, der spænder bredt i det soniske landskab. RYNO er for enhver lytter. Især dig. 

FB Event

 

TOBIAS AURE
Tobias Aure er et nyt navn på den danske musikscene, men har allerede gjort sig bemærket i det københavnske singer/songwriter-miljø, og har optrædener på bl.a. New Note Festival og Copenhagen Songwriters Festival bag sig. Præget af sit skandinaviske ophav såvel som af klassisk britisk og amerikansk sangskrivnings-tradition, skriver Tobias Aure sange med poetisk tyngde og stærk melodik. Han synger med en slank og klangfuld baryton og fremfører sine fortællinger på én gang inderligt og nøgternt.
Sange med hymne-agtige kvaliteter giver mindelser om bl.a. Bill Fay, mens andre sange igen lyder som hvis Ane Brun var en mand, som hvis Leonard Cohen havde en lysere stemme, eller som hvis Rufus Wainwright var folkesanger.

FB Event