Samaris (ISL) + FURNS + Årets Efter | RUST

Samaris (ISL) + FURNS + Årets Efter

18 Juni, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
50,- + GEBYR I FORSALG / 60,- I DØREN

Glæd dig til blide og opfindsomme elektroniske toner, når album-aktuelle islandske Samaris vender tilbage til Rust den 18. juni.

Det islandske band Samaris leverer yndefulde og karaktaristiske vokaler kombineret med et blidt opfindsomt elektronisk univers krydret med opløftende percussion. Lyrikken har ophav i islandske digte fra det 19 århundrede, hvilket medfører en musikalsk sammensmeltning af nyt og gammelt, der tilfører en ekstra dimension til den mørke og alternative atmosfære Samaris skaber.

Bandet blev dannet i 2011 i Reykjavik, og Samaris fik hurtigt opmærksomhed fra det musikalske miljø, hvilket medførte adskillige velfortjente priser heriblandt den islandske Músíktilraunir pris samt en kraumur award. Den 10. juni er bandet klar med deres nye album Black Light, hvoraf førstesinglen "Wanted 2 Say" er landet. Black Light  følger op på trioens Silkidrangar fra 2014.

Bandet har tidligere gæstet Rust, og du kan glæde dig til et unikt og fascinerende lydunivers med stærke tekster samt et band, der deler ud af sig selv på bedste indlevende vis.

Præsenteres i samarbejde med ICO Concerts

Billetsalget er startet via billetto.dk

 

Året Efter
Året Efter er en duo bestående af multiinstrumentalisterne Simon Luth og Asger Møller. Efter at have været turnerende musikere for etablerede danske artister i mange år, mødtes Simon og Asger i et kreativt fællesskab og begyndte at skrive og producere musik under navnet Året Efter. I foråret 2015 udkom så første udspil i form af albummet Vinterhospital fra duoen. Singlen "Langt Lys" opnåede massiv airplay på både DR P4 og lokalradioer landet over.

Med Simon Luths stærke, nærværende stemme i front tages lytteren med ud i et melodiøst og melankolsk univers, fyldt med stemningsfulde, filmiske sange. Sange som hylder den klassiske sangskrivning og samtidig tegner en personlig og ny lyd i dansksproget rockmusik.

 

FURNS
Træd med ind gennem klædeskabet, når de danske synth-chill rising stars FURNS inviterer dig ind i deres drømmende, 80’er-soul-univers. Kæreste-duoen fra Kongens Lyngby har på kort tid, og uden megen medieomtale herhjemme, rundet 2 millioner afspilninger på Spotify. Så du skal snart slå til, hvis du vil kunne sige, at du hørte dem før de blev store.