Signs (SE) + Learning to Walk + Remind me Later | RUST

Signs (SE) + Learning to Walk + Remind me Later

24 juli, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
60 kr.

Signs (SE) 
Signs forener moderne og alternativ rock og søger at leverer mainstream musik i en ukonventionel indpakning drevet af storladne guitarer og såbare vokaler. Signs er aktuel med den anmelderroste ep Not a Sound, der har fået airplay på radiostationerne i Sverige og gruppen har erobret spillesteder i hele hjemlandet. Det er kun en vej for Signs, og det er vejen frem. Denne kvintet er konstant på på udkig efter nye muligheder for at sprede ordet om deres musik, i Sverige såvel som uden for den blå-gule grænse. Ordet har nået Rust og københavnerne får nu muligheden for at opleve de fem svenskere i aktion til deres første danske koncert.

FB event

Remind Me Later
Bandets lyd finder i høj grad sin inspiration hos den alternative rockscene med bl.a. kunstnere som Radiohead, Jeff Buckley og The National. Derudover trækkes der også tråde til både shoegaze og post-rock. Melodierne er i fokus, og de er ofte både simple og iørefaldende. Vokalen leder tankerne hen på det mere poppede, mens rockmusikkens energi giver sig til udtryk i den instrumentale side.

FB event

Learning to Walk
Learning to Walk tager dig med ind i et uimodståeligt lydunivers. De gennemsyrede tight trommer og det sprøde bassgroove smelter sammen til en solid bund, hvor melodier skabes i mangfoldighed. Den følte vokal og de rå guitararrangementer insisterer på at fange lytterens øre, og tage det med på bandets rejse.

FB event