Simon Louis | RUST

Simon Louis

Natkoncert

10 oktober, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Det er gået stærkt for rapperen Simon Louis de seneste par år med anerkendende nik fra hiphop miljøet og en stærk debut ep i støbeskeen.

Simon Louis er tidligere en del af hiphop duoen Bring Det På, som han blandt andet vandt DM i Børnerap med tilbage i 2003. Siden da udviklede projektet sig med tiden og fik deres kommercielle peak med landeplagen "Ring Til Politiet" for et par år tilbage. i 2012 gik duoen hver til sit, og Simon påbegyndte indspilningerne til sit nye soloprojekt - et projekt hvor Simon går en anden vej rent stilmæssigt, sin egen.

Med den kommende ep søger Simon både at ramme kommercielt, men også lade eksperimenterne huserer. Med den måslsætning for øje gik han og det unge producer es Sylvester Sivertsen i studiet sidste år. Det kom der som det første singlen "Som en Boss" ud, der endte med nomiering for "Årets Musikvideo" til undergrundens Sorte Får Awards.

Udover "Som en Boss" er det blevet til yderligere fem tracks, som i sin helhed udgør den kommende debut ep. 2. singlen ”Alting Eller Ingenting” udkom i Januar med tilhørende musikvideo. På denne kombinerer Simon fornemt rappen med drum’n’bass. I det hele taget prøver Simon grænserne af i alt han gør, hvilket dette track og ikke mindst den kommende ep er et soleklart eksempel på.