Skævstikker + Alfen + Barn-Dréas | RUST

Skævstikker + Alfen + Barn-Dréas

04 Juni, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Barn-Dréas
Barn-Dréas, der tidligere har foldet gloserne ud på Rust, er efter sin introducerende ep og sit personlige og flot producerede album nu undervejs med endnu udgivelse. En ep og en mere underholdende en af slagsen. Oplev ham performe en ny ting eller to og bliv ellers mindet om, hvordan rap skal laves og et publikum løftes.

FB Event

 

Alfen
Alfred Lind, bedre kendt som ”Alfen”, er en musikproducer, multi-instrumentalist og rapper/sanger fra København, som byder på Newage hiphop/electrofunk. Han udgav sin debut ep Alfen – Hungrende i juli 2014, og musikmagasinet GAFFA gav 4 ud af 6 stjerner for denne. GAFFA beskrev ham som ”Ung, sulten og utilfreds homorapper med et varierende rapflow”. Siden da har han arbejdet hårdt i studiet og udgivet et par singler. Han roses især for sine energiske liveshows, og netop hans liveperformance sikrede ham sejren i både Emergenza Festival Danmark 2015 og Emergenza’s nordiske finale. Når han optræder, spiller han klaver, synthesizer, rap/sang og har sin Dj og trommeslager med på scenen.

FB Event

 
 

 

SKÆVSTIKKER
SKÆVSTIKKERs univers kan bedst beskrives som abstrakt, esoterisk og gennemført udsyret. Intern mytologi, elektrisk violin, guitarsoli, Nicolae Ceausescu, Bertel Haarder og skub op is er blot en håndfuld af de skæve ingredienser, der vender vrangen ud på dansk rap. Velkommen til SKÆVSTIKKER, Danmarks første psychrap-gruppe. SKÆVSTIKKER har samlet set 800 års erfaring på mikrofonen, og har netop udsendt deres selvbetitlede ep på vinyl og stream.

FB Event