Skinny Skinz + Lille | RUST

Skinny Skinz + Lille

Natkoncert

05 november, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Kunstnernavnet er Skinny Skinz. Stilen er UK grime/trapMed rødder i West London Hayes, rapper Skinny Skinz på engelsk. Nu er han tilbage i Danmark og er klar til at tage det hele med storm blandt andet med sin debut ep Late Nights Early Mornings, der er produceret af Adam Hilliebrandt. Kilden til Skinny Skinz' inspiration og tekster, finder rapperen i de oplevelser, han har i sin hverdag, som han omsætter til skarpe rim og fængende produktioner.

Skinny Skinz er kendt for sit ordspil og beundringsværdige flow, som han blandt andet demonstrerer på singlen "I'm on 1", produceret af Lil Quenzy, som han har gjort sig bemærket med i den danske musikbranche. 

Samme aften skal også den erfarne og karismatiske ordsmed Lille på scenen. Lille Formår med sin unikke dybe stemme og energi på scenen at guide publikum til det absolutte kogepunkt. Han har været aktiv i det danske hiphop miljø i en del år og har det seneste år været på tour med Ankerstjerne. Der er endnu en samlet udgivelse fra Lille til gode, men du kan måske nikke genkendende til hitsinglerne "Mit Navn I Lys", "Vent Og Se" og "Nok I Mine", som Lille gæster. Dette er en artist i sit livs sommer, som du ikke vil gå glip af.