Soundvenue Session: Post Malone (US) | RUST

Soundvenue Session: Post Malone (US)

UDSOLGT

13 november, 2015
21:30
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
70,- + gebyr i forsalg / 80,- + gebyr i døren

De færreste havde hørt om Post Malone indtil den 5.februar i år, hvor han delte den ultramelodiøse rapballade "White Iverson", der har rundet mere end 17 millioner afspilninger på Soundcloud. Nu gæster det amerikanske stjernefrø Rust, hvor han giver en Soundvenue Session.

Informationerne omkring Post Malone er stadig sparsomme, men bag navnet gemmer sig den 19årige texaner, Austin Richard, der residerer  i L.A. Post Malone har tidligere prøvet lykken med både hard-rock, folk og techno. Men i L.A. har han fundet sin lyd med sine støvede r'n'b produktioner, der på en og samme tid rummer attitude og sårbarhed, og hvorpå han viser sine evner som både producer, sanger og rapper.

Udover "White Iverson" har den unge kunstner også imponeret med blandt andet singlen "What's Up" feat. 1st, der florerede som Top Track på soundvenue.com i maj måned og blev beskrevet som:"en slæbende r’n’b-produktion, der ender i noget a la The Weeknd minus misantropien".

Post Malone er flere steder blevet spået til den næste store ting, og i kølvandet på Internet-sensationen med "White Iverson", har han turneret i sit amerikanske hjemland. Til efteråret gæster stjerneskuddet Danmark for første gang, hvor publikum kan nyde det nye r'n'b håb give en Soundvenue Session på Rust.