Spændt Op Squad + Yung Coke | RUST

Spændt Op Squad + Yung Coke

Natkoncerter

28 november, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Den hjerndedøde trapstil på de dumme tunge beats, der skærer scenen stykker, sådan beskriver Spændt Op Squad deres vanvittige liveshow, som de river Rust midt over med den 28.november, hvor Vesterbros ubestridte kingpin Yung Coke også pryder plakaten.

Spændt Op Squad
Energien er særligt høj ligesom 100 oktan brændstof, og vokalerne er som noget man aldrig har hørt før. Fuld tallerken. Spændt Op Squad rykker ind på Rust med deres Dumme Ep, som de slap i september måned, og lægger huset ned med en Ildrød Raket, djohan og hele squadet, der vælter rundt på scenen.

De unge trappedrenge fra København slår sig løs og har skabt en ep, hvor de begge har foldet deres åndsvagt lange stil helt ud. Musikken leder tankerne hen på de allerdummeste stripklubber fuld af pengesprayende kings i ATL og det helt bedøvede soundtrack DJ ESCO leverer til. 808's der ryster gulvet, hatten tripper og snares som popper. 

Koncerterne med Spændt Op Squad + Yung Coke er natkoncerter, aldersgrænsen er derfor 18 +. Husk gyldigt billed ID 

 

Yung Coke
Vesterbros ubestridte kingpin, Yung Coke, fortæller autentiske og rørende historier fra Københavns natteliv, og hvordan det barske liv påvirker en ung mand. Yung Coke er netop nu aktuel med Det her er ikke et mixtape, som er skabt i samarbejde med makkeren Lille Høg. Krydret med orientalske og, ifølge dem selv, næsten nytænkende toner bliver enderne bundet flot sammen og pladen går op i en højere enhed. Med gæsteoptrædener fra Ung Nissan, Lille Nasty, Lil Sexi og Guacamole Niller skabes et unikt lydunivers, der ikke er hørt før.