Spells + Mob War + Tobias Ingemann | RUST

Spells + Mob War + Tobias Ingemann

26 september, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Spells
Spells er støjende popperler, dragende vokalharmonier og knusende omkvæd. Den københavnske støjrocktrio består af tre barndomsvenner. Med afsæt i den amerikanske indiescene fremfører Spells deres melodiske knaldperler med en stærk fornemmelse for den gode popsang- tilført støjende guitarer, skæve akkorder og tostemmig sang. Bandet adskiller sig fra mange andre acts ved at have to frontmænd, som, i deres tostemmighed, tilsammen får én stemme og skaber en harmonisk kontrast til den ligefremme og fandenivoldske instrumentering. Bandet har netop indspillet tre sange i det legendariske Grapehouse Studio med Christian Alex Petersen (Mew, Volbeat ) i producerstolen. 

FB Event

Mob War
Mob War er en trio, som ikke vil lade nogle musikalske regler eller grænser holde dem tilbage. Bas og trommer lægger et solidt fundament med stramme grooves og tendenser, der læner sig op ad hip-hop, mens en svævende guitar og vokal maler et ambient billede ovenpå. Inspireret af forskellige genre inden for rock og elektronisk musik, udforsker Mob War det spændende univers og lydbillede, der opstår inden for deres begrænsede set-up.

FB event

Tobias Ingemann
Tobias Ingemanns musikalske rødder har længe været plantet solidt i folkrocken, men lydbilledet på debutalbummet Another Love er bredt og trækker tråde til bl.a. 80’ernes synthesizer-pop og nyere indierock. Livekoncerterne byder både på skarptskårne popsange og energiske rockudladninger. Musikken har gennemgået en genremæssig udvikling, som har resulteret i et karakteristisk og fængende udtryk.

Gennem tre år har Tobias Ingemann, sammen med sit faste liveband bestående af Andreas Rohde, Søren Lærkholm, Leo Ørsnes og Jack Grassov, spillet en masse koncerter landet over – bl.a. som support for bands som engelske Noah and The Whale og amerikanske Israel Nash.

FB event