Spitzenklasse (DJ set) + Julie Groove + Rebekah Christel | RUST

Spitzenklasse (DJ set) + Julie Groove + Rebekah Christel

(natkoncerter)

14 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Denne aften byder vi ikke kun på en, men to natkoncerter og et DJ set. Og med Spitzenklasse, Julie Groove og Rebekah Christel på plakaten, kan der stille garant for en lækker aften, hvor der hverken er sparet på sprøde beats, skarpe vokaler eller vildes flows. 

Spitzenklasse udgøres af produceren Frederik Sally og rapperen Jonathan Bidstrup aka Donnie D. Den københavnske duo sparker heftig elektronisk røv og efterlader et solidt aftryk, hver gang de river klubben af led. Spitzenklasse, som sidste år blev signet hos Playground, har blandt andre stået bag sidste års schlager-frækkert "Punani" og har haft fingrene i navne som L.O.C  Camilo & Grande og Ace of Base, som har fået en tur over remix-knæet. Denne aften stiller duoen sig bag pulten med et pivfrækt DJ-set, der med garanti får dansegulvet på kogepunktet. Spitzenklasse!

Knivskarpt flow, beat lussinger og en lækker vokal. Julie Groove (Official) har igennem de seneste par år markeret sig som en af de mest lovende kvindelige artister i den danske undergrund med sit skarpe take på hiphop i varmblodet stævnemøde med pop og trap. Det er DYI, når det er bedst begået. Sangerinden står bag tracks som blandt andre "Sødt Kød", et skarpt remix af Spizenklasses ørehænger "Punani", som hun har omdøbt til "MERCYFVCK" og senest nummeret "Lolita Langstrømpe". Rygtebørsen vil også hviske, at hun har imponeret nogle af sværvægterne inden for dansk hiphop, der gerne vil have sangerinden med i studiet. Det er fængende, det er en bad-ass attitude, der kan gøre de fleste mandfolk nervøse. Julie Groove er absolut et navn, der snart vil blive råbt højt. Rigtig HØJT.

Rebekah Christel bevæger sig i et melankolsk og abstrakt pop-univers, som har en gennemgående 80er – 90er vibe. Musikken henter inspiration fra forskellige genre såsom soul, funk, r'n'b, house, garage, triphop, hiphop, drumnbase og techno. Rebekah Christel udgav i 2013 ep'en Never Ending. Nye udgivelser er lige på trapperne, og vil udkomme løbende i sommeren 2015. Udover at pleje sin solokarriere har Rebekah Christel også lånt vokalen ud på blandt andet på Ukendt Kunstners "Neonlys" og Skinz "Byen Sover Aldrig". Og den unge sangerinde har fået roser med på vejen fra blandt andre Fallulah, der beskriver hende således: ”Rebekah Christel har en perlende soulet stemme, der smyger sig let om musikken. Hendes lyd giver mig associationer til navne som Quadron, Robyn og Massive Attack. Jeg glæder mig til at følge hende fremover”