Squad | RUST

Squad

Natkoncert

12 februar, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

BLUNT Copenhagen er tilbage på Rust, hvor de endnu en gang vil præsentere nye spændende kunstenere fra det københavnske vækstlag.

Igennem 2015 havde BLUNT Copenhagen navne som Felix De Luca, australske Remi og opkomlinger som Definitionen, Martha Maj og Rebekah Christel forbi scenen og de ser frem til at starte 2016 med et brag af en koncert med den dynamiske duo Squad. 

DJ og producer duoen Squad udgøres af ferme hænder siddende på Emil Degner og Nekid, der i kapgang tempo er på vej mod toppen af den danske elektroniske scene. Blot i 2015 spillede duoen for fyldte sale som support for Mellemfingamuzik og den australske stjerne Alison Wonderland. Derudover ramte de også sommerfestival hos vores svenske naboer i Malmö, Karrusel i deb fynske hovedstad Odense og utallife klubber i hele landet. 

Anno 2016 barsler de to eletronikere en ny ep, men er allerede nu aktuelle med blandt andet remix af Konsteds "Whine Dat", Simon Louis' "Ikk' for at danse" og senest Vild $miths "Sindssyg". Den 12.februar rammer Squad så Rust under Blunt Copenhagen fanen.