STÅL + Johanna Maj + Filuka | RUST

STÅL + Johanna Maj + Filuka

11 februar, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

FILUKA
Bag navnet Filuka gemmer sig den blot 18-årige Fiona Celeste Spang Bergsøe, som fusionerer hiphop, soul og funk, der giver anledning til sammenligner med Erykah Badu og Lauryn Hill. Vokalen skifter fra blød og melodisk skønsang til hårdtslående hiphop med attitude og passion. Til februar lander Filukas debut ep.

FB Event

 

JOHANNA MAJ
Johanna Maj markerer sig som et nyt og opsigtsvækkende navn på den danske musikscene med sin ep LUCID, der udkom i september 2016. Titlen refererer til en drømmelignende tilstand, hvor man, kort før man vågner, bevidst kan påvirke sin underbevidsthed. I grænselandet mellem mørk, eksperimenterende electronica og skandinavisk drømmepop skaber LUCID associationer til filmiske universer, som man kender dem fra filmskabere som David Lynch og Denis Villeneuve, hvor man ofte befinder sig i et tvetydigt grænseland mellem drøm og virkelighed.

FB Event

 

STÅL
Bag duoen STÅL står kæresteparret Line Sørensen og Nikolaj Bundvig, som dannede duoen sammen i 2013. Med musikken skaber de en smukt og kontrastfyldt lyd, der indfanger en soulet low key-pop vibe omgæret af et afdæmpet elektronisk univers. I 2014 udgav STÅL debutalbummet Charms and Bells, der modtog roser fra både danske og udenlandske kritikere.

“A match made in heaven” - DrunkenWerewollf Magazine

Scandipop.P6 samlede duoens singleudspil "Keep Moving" op og præsenterede den med ordene: "Det er pigen, der synger, det er fyren, der laver beatsne. Det swinger rigtig dejligt. Vi kører allerede med skuldrene". STÅL henter en stor del af deres inspiration i den visuelle side, og udgav derfor en samling remix i 2014 med en tilhørende video, som den ene halvdel af duoen, Nikolaj Bundvig, stod for. Til foråret lander STÅLs nye ep Eyes of a Wolf that Cries. 

FB Event