Tembo Genge + King Mannequin + Fuld Effekt | RUST

Tembo Genge + King Mannequin + Fuld Effekt

08 maj, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Tembo Genge 
Tembo Genge er et ungt funk/rock band fra København med halvandet år på bagen. Deres lyd er tung og rå med masser af groove og deres liveoptrædener er vilde og energiske, og der kan stille garant for en festlig aften, når denne kvartet går på scenen. 

King Mannequin 
King Mannequin er et alternativt rockband, der gennem spændende arrangementer formidler appetitlige, melodiøse og mørke popsange. I sangene blandes den indebrændte bitterhed fra de tilrøgede og mørklagte lokaler/spillesteder, der rummede 90'ernes grungerock med det naive og umiddelbare som f.eks. The Cure beskrev i deres musik. 

Fuld Effekt 
Fuld Effekt blev til i 2012 og er begået af Zac, Claus og Beefsupreme, som i samarbejde med DJ Speakr har udviklet deres egen funky, fresh og ikke mindst festlige lyd. Teksterne er hverdags-hedonisme med humoren i højsæde, et glimt i øjet og catchy omkvæd. På scenen er der fuld fart på, og Beefsupreme leverer barbrystet guitarsoloer, på en måde, der er totalt uhørt i dansk hiphop. I 2014 tog Fuld Effekt turen til finalen i Emergenza Festival i Store Vega og efter en kort pause udgiver de nu deres første EP til maj.