Temu + J-Spliff + Big Syd | RUST

Temu + J-Spliff + Big Syd

Natkoncert

28 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Publikum har en sprød aften i vente, hvor huset fyldes med funk, hiphop og r’n’b vibes begået af de tre stærke rappere J-Spliff, Temu og Big Syd, der hiver de engelske gloser frem til anledningen. 

J-Spliff 
J-Spliff har det seneste årti været et af de markante navne på den danske hiphop scene med en solid række album, mixtapes og ep'er på diskografien. Sidste år sendte han skiven Større end alting, der huser prominente gæster som blandt andre L.O.C, Wafande og Shaka Loveless, på gaden, som han fulgte op med en mini turne på en håndfuld danske spillesteder.

J-spliff har tidligere floreret som en dele af supergruppen Majors i selskab med et slæng bestående af Negash Ali, Dj Static, Dj Noize og Nat Ill. Og kunstnere som Redman, Method Man og The Roots, blot for at nævne få, har J-Spliff spillet support for, og blandt andre Masta Ace har han været i studiet med. Han har turneret landet tyndt, gæstet Rust af flere omgane, optrådt på de største scener og festivaler rundt om i Europa, heriblandt Roskilde Festival, som han har gæstet intet mindre end seks gange. 

 

Temu 
Sanger, danser, producer, sangskriver, multiinstrumentalist og talkbox-connoisseur Temu er født med sine musikalske evner. Den amerikanskfødte kunstner har leveret shows på scener i hele verden og har arbejdet med forskellige kunstnere blandt andet herhjemme fra. Han bevæger sig ubesværet imellem genre fra afdæmpet soul over rap og funk til sofistikerede ballader og skaber alsidige musikalske lydlandskaber.Temu arbejder i øjeblikket på sin fuldlængde debut Relic Of The Mothership

 

Big Syd
Den skarpe MC Big Syd aka The Hype Man Extraordinaire er fra Atlanta, men residerer på nuværende tidspunkt i Danmark. Han har arbejdet med navne som aftenens to andre hovedpersoner, J-Spliff og Temu samt DJ Alligator, DJ Dex og flere. Big Syd bringer energien til scenen og kan i den grad begå sig, om det er techno, house, funk eller soul, der brager i højttalerne.