Tennis Court | RUST

Tennis Court

Serbern + Chris Hay + Yungster + Vampyr + Woltmann + Staal + Bastian

13 juli, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
20,- i døren / 40,- efter 00.00

Tennis Court er tilbage på Rust hele sommeren, så gør som svedbåndets forgangsmand Björn Borg, slagfærdige "Boom Boom" Becker eller puddelhårets far John McEnroe og alle de andre ketsjerlegender gjorde i deres bedste alder; Dans natten lang på Tennis Court, hver onsdag på Rust Natklub.

Frem med din polo-shirt, snør dine sneaks og spænd strengene. Førsteserven for sommerens Wimbledon af en klub er inde. Hver onsdag forvandles Rust til Københavns svedigste tennisbane med de dygtigste etableret dj's samt helt nye unge spillere bag pulten, som får gulvet til at ryste til tonerne af alt fra hiphop, mainstream over trap og house til lyden af 90'erne.

På banen møder du dem du kender, dem du vil danse med og lader dig rive med af den ualmindelige gode stemning. Det er sommer, det er sol og det er onsdags-festen er tilbage på Rust.

Mainfloor:
Serbern
Chris Hay
Yungster
Vampyr
Woltmann
Staal
Bastian

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.