Tennis Court | RUST

Tennis Court

Serbern vs. Tiger Sennenwald + Chris Hay + Bastian

19 oktober, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
20 kr.

Tennis Court er tilbage, så gør som svedbåndets forgangsmand Björn Borg, slagfærdige "Boom Boom" Becker eller puddelhårets far John McEnroe og alle de andre ketsjerlegender gjorde i deres bedste alder; Dans natten lang på byens svedigste tennisbane.

Frem med din polo-shirt, snør dine sneaks og spænd strengene. Serven for efterårsferiens lækreste fest er inde med sprøde tunes leveret af dine yndlings spillere bag pulten, som får gulvet til at ryste til tonerne af alt fra hiphop, mainstream over trap og house til lyden af 90'erne.

På banen møder du dem du kender, dem du vil danse med og lader dig rive med af den ualmindelige gode stemning. Det er efterårsferie og onsdags-festen er tilbage på Rust.

Mainfloor:
Serbern vs. Tiger Sennenwald
Chris Hay
Bastian

Om Rust natklub

Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.