Tennis Court | RUST

Tennis Court

Juda$$ (Live) + Serbern + Pampiri & Carlos Montano + Chris Hay

23 marts, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
20,- (40,- efter midnat)

Wow! Hele yolo-folket var på plads til sidste Tennis! Nu er byens svedigste onsdags-klub tilbage på Rust.

"Ud i det blå", som fællessang, fra Nørrebros smukkeste mennesker, i et Rust fyldt til randen før midnat, var en oplevelse som er svær at sætte en finger på. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen.

Denne Påske-onsdag lover vi som altid lækker musik i form af de bedste 80'er rytmer og god hiphop fra dine yndlings DJ's, samt giver et skud ud til autotune-fri musik i form af optræden fra Judass.
 

Mainfloor:
Juda$$ (Live)
Serbern
Pampiri & Carlos Montano
Chris Hay

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.