Thomas Buttenschøn | RUST

Thomas Buttenschøn

Cana's Album Release - UDSOLGT

03 December, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
170,- + GEBYR I FORSALG

Den danske sanger og guitarist Thomas Buttenschøn indtager for første gang scenen med band i ryggen siden 2013, når han han gæster Rust den 3.december, hvor han holder release for Cana's Album. Et album der er dedikeret til hans kone.

Thomas Buttenschøn er klar med sit nye album Cana's Album, som han indspillede i smug og forærede til sin kone Cana til deres bryllupsfest i oktober måned. Nu er han klar til at dele albummet med fans og publikum og lader sig, til releasen på Rust, flankere af band for første gang i to år. Historier om ung kærlighed, om livet som nygift, livet med børn og hvad der ellers hører til, vil alt sammen blive berørt på en nærværende og humoristisk facon, når Buttenschøn folder Cana's Album ud for første gang live.

Thomas Buttenschøn debuterede tilbage i 2006 med albummet Fantastiske Mandage, hvorfra titelsangen storhittede og indbragte den unge sanger "P3 Talentet" ved P3 Guld året efter. Siden da har Buttenschøn fulgt op med tre fuldlængder, hvoraf det seneste, Sange Der Ikke Er Til Radioenlandede sidste år.

I det nye år drager Thomas Buttenschøn på tour med albummet og sin guitar under armen. Men først står Rust for tur.