Time Masters + Himherhim + Masasolo | RUST

Time Masters + Himherhim + Masasolo

23 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Masasolo
Siden udgivelsen af Masasolo's debutsingle "Really thought she loved me" er det gået stærkt for bandet. Både herhjemme og i udlandet har folk forelsket sig i bandets melodiske retro-rock. DR var hurtige til at udvælge bandet til Ugens Kanon og siden er singlen også stemt ind på det elektriske barometer. I udlandet har bandet opnået massiv omtale på udenlandske musikblogs som Earmilk, Indie Shuffle og Hillydilly, hvilket samtidig resulterede i en eftertragtet plads på Hypemachine. Musikken ser både bagud mod 70’ernes psych-rockscene og bands som Beatles, Cream og Jefferson Airplane, samtidig med at den af flere er blevet sammenlignet med nye navne som Tame Impala og Unknown Mortal Orchestra. Vær med til at opleve Masasolo live som nogle af de første, når se spiller live på Rust denne aften.

FB Event

 
 

Himherhim
Den københavnske duo Himherhim leverer storladen drømmende popmusik i et univers, hvor der er højt til loftet. Inspireret af M83 og 80’ernes synth-mani, kaster de to herrer, Max Winding (Leadvokal) og Ludomir Dietl (Trommer), sig ud af dansable landeveje brolagt med ørehængende pop-melodier.

FB Event

Time Masters
Time Masters er en duo bestående af David Julius Christoffersen og Josefine Struckmann, og blev dannet i 2014. Med stor inspiration fra fortiden og fremtiden skaber de drømmende lydbilleder, der bevæger sig fra noget, der minder om klassiske solide pophits til fra 80’erne, til svævende reallyds-collager med blød kvindevokal og inderligt e-piano. Time Masters er lyden af soundtracket til den film, du altid har ønsket dig at se.

FB Event