Tiny Symmetry + Magnesia + LOLOU | RUST

Tiny Symmetry + Magnesia + LOLOU

23 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

LOLOU
LOLOU's musik bringer lytteren på en dunkel og eventyrlig rejse gennem et landskab af noir-pop og noise-rock med psykedeliske undertoner. Teksterne er dansksprogede og har en bramfri og ukompliceret tilgang til de emner, der præger tilværelsen. Instrumenteringen bæres af tung guitar, fængende melodier og elektroniske elementer, der gør lydbilledet unikt. LOLOU består af Lotte Malou Adelina Nielsen, Michael Ludvig Skjoldborg Lyberth og Asger Hald.

FB Event

Magnesia
Kvartetten Magnesia laver moderne, elektronisk R&B inspireret af den amerikanske scene. Musikken udfordrer med en teknisk og kompleks struktur i vokalerne og kompositionerne, mens teksterne forener erotikken med melankolien. Gruppens udtryk er præget af sekvenser af klassisk musik, der er særligt tydelige i numre som ”Into Me” og ”Make Me Feel”. Magnesia er blandt andet inspireret af PARTYNEXTDOOR, Bryson Tiller og Jhené Aiko. Bandet dyrker mange forskellige genrer, og derfor serveres der en bred vifte af R&B, jazz, soul og klassisk musik, når Magnesia optræder.

FB Event

 
Tiny Symmetry
Duoen Tiny Symmetry skriver elektronisk pop tilført en organisk sound ved brug af human beatbox. Kontrasten mellem de mørke, tunge synthesizers og den sigende, skrøbelige vokal, skaber en tydelig melodisk og harmonisk modvægt i musikken. I deres live performance lægges stor vægt på nærvær og kommunikation, og der skabes derved en intens oplevelse på scenen.