TONGA x Fonda Sublime x CPH FW SS18: Mike Skinner & Murkage (UK) | RUST

TONGA x Fonda Sublime x CPH FW SS18: Mike Skinner & Murkage (UK)

12 August, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

Fonda Sublime inviterer i samarbejde med Rust til en uforglemmelig aften i selskab med Mike Skinner & Murkage Present: TONGA (UK). 

Under denne sæsons Copenhagen Fashion Week SS18 får vi besøg af TONGA fra England og det danske tøjmærke Fonda Sublime.
Med rene og varme farver repræsenterer Fonda Sublime en nostalgisk tid i historien, som de værdsætter og ser som en sublim tid. En klassisk tid, som har en følelse af fritid og sydens comfort. Bland det med en varm bas fra England og du har modeugens festligste event. Der vil blive serveret lidt forfriskninger fra Tuborg til de første tørstige gæster, så aftenen bliver skudt godt igang og benene kan begynde at danse til Tonga-bassen.

Tonga er et klub-koncept med Mike Skinner, der tidligere har gæstet Rust, DISTORTION og Roskilde Festival, og det anerkendte Manchester musik og kulturkollektiv Murkage bag roret. Et erfarent makkerpar med mere end 20 års virke på musikscenen tilsammen. Indtil nu har de med stor succes huseret med deres dunkle fusion af house, rap, trap og grime med residency’s i London, Berlin og Ibiza og har ligeledes gjort sig bemærket med suprise gæster som blandt andre Kano og Giggs.