Torment + DEAD MAN LEE + A Horrible Death To A Horrible Man | RUST

Torment + DEAD MAN LEE + A Horrible Death To A Horrible Man

15 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

DEAD MAN LEE
Dead Man Lee er et alternativt hardrock band fra København, der opstod i 2013 som en naturlig fortsættelse af Boris Mijics opløste band Rated R. De tre øvrige medlemmer kommer fra andre velkendte københavnske bands som Machine, Siamese og Lima Lima. Omdrejningspunktet er stor passion for alternativ hård rock med tydelig melodisk tæft, og man kan i flere sange også nemt høre inspirationen fra metal. Udover at spille i Danmark har Dead Man Lee desuden spillet i andre europæiske lande, bl.a. på Exit Festival i Serbien. 

FB Event

A HORRIBLE DEATH TO A HORRIBLE MAN
A Horrible Death To A Horrible Man er et københavnsk post-rock band, der tager udgangspunkt i tunge riffs og blander det op med elementer fra doom og noiserock, samt et mørk og personligt tekstunivers. Gruppens mini-album udkom den 23. marts 2015 og er produceret af Tore Nissen (Oh Land) og Manoj Ramdas (Ex-Raveonettes/The Good The Bad/SPEKTR). Bandet har spillet på bl.a. Nordic Noise Festival 2015 og sammen med INVSN, Girls Against Boys, Speedy Ortiz, Dope Body, Black Book Lodge m.fl., rundt om i landet. 

FB Event

 

TORMENT
Det københavnske band Torment har eksisteret siden 2011. Bandet spiller new-school hardcore med elementer af punk og metal. Bandets tekster er politisk funderet og kritiserer det kapitalistiske og neoliberale samfund. I 2015 udgav Torment sit første udspil, Fear of Missing Out - en ep, der fik roser på vejen af bl.a. GAFFA, GFR og Metal a Day. 

FB Event