TOTAL TORSDAG - 4 projekter fra Sankt Annæ MGK | RUST

TOTAL TORSDAG - 4 projekter fra Sankt Annæ MGK

Jonathan Wøhlk + Pierre Phillips + Blushift + Ave

01 December, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
Fri Entré

JONATHAN WØHLK
Den flere gange prisbelønnede bassist Jonathan Wøhlk er en af nutidens helt store unge musikertalenter. De seneste år har han spillet alt fra jazzklubber, festivaler OVER musicalopsætninger til studie-sessions og store pop-koncerter i USA, heriblandt i New York. Med en enorm egenindsats og store ambitioner for fremtiden har Jonathan Wøhlk sat kursen mod en international musiker-karriere. Som bassist i alt fra jazz- til popsammenhænge er genren underordnet - fokus ligger i detaljen, musikkens fundament samt vigtigheden af det samlede musikalske udtryk. Jonathan har til denne aften samlet et hold af sine yndlingsmusikere, og der kan således garanteres for både groove og løsslupne instrumentalperformances med musikken i højsædet.

Line-up:
Gerard Presencer (t)
Jakob Holm (g)
Jonathan Dahl Meier (d)
Jonathan Wøhlk (b)

PIERRE PHILLIPS
Pierre Phillips er et indie projekt, hvor to sangskrivere prøver at opnå en nyere pop-lyd med guitaren som kerneobjekt. Musikken florerer mellem to modpoler og rækker fra bløde kærlighedsballader til dunkle og mørkere toner, som fokuserer på at skabe en tænkepause med plads til selvreflektion i en hverdag, hvor det ellers gælder om at råbe højest. Inspirationen stammer fra kunstnere som Jeff Buckley, James Blake og Frank Ocean, og målet er at komme ud at spille for mennesker og sætte ord på følelser, der normalt ikke italesættes. 

Line-up:
Mathias Müller (v,g)
Rasmus Pold (v,g)

BLUESHIFT
Umiddelbart lyder Blushift som velsmurt popmusik, men under de dansevenlige overflader finder man et modent udtryk, der giver følelsesmæssig genklang. Omdrejningspunktet for musikken er de tre frontsangere, der udtrykker sig vidt forskelligt, og som tilsammen har en unik klang med personlighed. Varme synthflader og tunge beats bærer det store lydbillede, som både taler til dine hjertesorger og din danselyst.

Line-up:
Oliver Cilwik (v,g)
Oskar Kronback (v,s)
Signe Sølvsten (v,b)
Jonathan Dahl Meier (d)

AVE
AVE bryder genrene indenfor EDM platformen med sin musik og hviler ikke på en enkelt stilart. I stedet lægger remixes vejen for original musik, i et fartdrevent DJ-set som ikke hviler på en sang i mere end et minut. Alt fra Soundclouds Trap og Future Bass univers til de tidlige 00’ers r'n'b og hiphop ligger som grobund for remixes og original musik, der gennem AVE’s kreative filter skaber et lydunivers der fører dig gennem nattelivet.

Line-up:
Oscar Sahlertz