Trina (US) | RUST

Trina (US)

Natkoncert

24 september, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

Den 24. september lægger vi hus til en legendarisk aften med en af de største kvindelige hiphop artister i vores tid, når Trina gæster Rust i selskab med DJ Hones.

Miami-rapperen Trina begyndte sin karriere tilbage i 1998, hvor hun agerede feature på Trick Daddy's single “Nann Nigga”. Siden da er det blevet til fem studiealbum, flere projekter med Trick Daddy og en række mixtapes. Hende første to album, Da Baddest Bitch (2000) og Diamond Princess (2002) gik begge guld i hjemlandet USA.

Gennem sin karriere har Trina arbejdet med artister som Rick Ross, Missy Elliot, Ludacris, Lil Wayne, Kelly Rowland, Keyisha Cole, Diddy, Keri Hilson, Monica, Flo Rida, T-Pain, Gunplay, Lola Monroe, Silkk the Shocker, Chingy, Snoop Dogg, Meek Mill, Juicy J, French Montana, Yo Gotti og væld af andre kunstnere. 

Trina betragtes af mange som værende en af de bedste kvindelige rappere, har et hav af prominente nomineringer på CV'et og har hjemtaget en del priser til kaminhylden. XXL Magazine kalder hende "The most consistent female rapper of all time" og i 2014 landede hun på Billboards liste over "31 Female Rappers Who Changed Hip-Hop". Anno 2016 er Trina på en mindre turne i Europa i selskab med den erfarne pladevender DJ Hones, der igennem de sidste to årtier har rocket klubber fra København til New York og har kollaborationer med navne som Fat Joe, Twista, Royce 5,9, MOP og Trina på CV'et. Og den 24. september rammer de Rust.

18 + Husk gyldigt billede ID

Billetsalget er startet via billetto.dk