UNCD Getdown & Rust Natklub | RUST

UNCD Getdown & Rust Natklub

Fars Rum + Uncensored Records + GAVIN (Natkoncert) + Luf-One + Simon Rowdy

11 november, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Den 11. november indtager UNCD klubben med vilde natkoncerter

Uncensored Records har strikket en aften sammen med de bedste hiphopacts, som kun får din lørdag aften til at spille maks.

GAVIN
Gavin er en af de helt store overraskelser i København, som blot venter på at komme frem i dagens lys. På kort tid har han etableret sig et navn på den danske undergrunds scene, med et allerede stort netværk og en karakteristisk defineret lyd. Gavin er signet artist hos pladeselskabet Idyllic Entertainment, og arbejder lige nu på nye udgivelser. 

FARS RUM
Fars Rum består af de 2 vokalister Jumelo & HejMahn, der synger, rapper og toaster over musikalske orgier af sitrende guitar, brummende bas, sprød saxofon og medrivende rytmer. 
Et uhøjtideligt univers af løssluppenhed og positiv energi, der efterlader dig med ømme dansestænger og et stort smil på læben foruden en insisterende kilden i underlivet. Teksterne er velskrevne og originale og leveret med et glimt i øjet. Til deres liveshows giver de den altid fuld slæde, og den får på alle tangenter med hjælp fra bassisten
Mælk og saxofonisten PastorPaa.

BOOGIE PUKKI & MIGIDI MANSA (PLADE RELEASE)
Boogie Pukki & Migidi Mansa er front personerne for pladeselvskabet og crewet Uncensored Records. I takt med at deres nye plade: ''Undergrunds Arbejde'' udkommer d. 1 november, invitere de til et brag af en koncert med sange fra den nye plade. Live supplerer de hinanden med som peanutbutter og jelly, samples og en MPC eller boller og karry. Deres 90'er inspireret lyd fra den sjællandske østkyst ''Lyngbyfornien'' blir fremført af den funky trommeslageren Bat Mand og sindsyg scratch fra deres DJ og producere Luf-one, sådan så gadesymfonien smukt kan rammer jeg i smasken! Deres sangerinde sparker døren ind med feromoner og gør den tunge mandehørm dufter lidt af blomster.

Mainroom: 
Gavin (Natkoncert)
Boogie Pukki & Migidi Mansa (Natkoncert)
Fars Rum (Natkoncert)
DJ Luf-one 

Bassment:
Kipanga
Ludvig Poll