Under The Bunker + POGO POLIS + VAKT | RUST

Under The Bunker + POGO POLIS + VAKT

10 December, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

UNDER THE BUNKER

Under The Bunker har spillet musik i mange år i forskellige bands med forskellige genrer. Det har skabt et band med vidt forskellige baggrunde, som har valgt at gå sammen om rocken. De rocker så godt, at de i år har været anbefalet på KarriereKanonen med deres sange inspireret af Dizzy Mizz Lizzy, D.A.D og The Black Keys.
Med deres sprøde riffs og melodiske musikstykker, forsøger de at skabe en fed oplevelse for deres publikum. Teksterne handler om alt fra kærlighed til kolde bajere og om at have det sjovt. I bund og grund vil Under The Bunker bare gerne holde en fest med publikum.

FB Event

POGO POLIS

POGO POLIS er et pertanalistisk, piråddent, plebejisk, pudderfarvet, puritansk, PogstavsOCDramt rockband af gammeldags manér. De to kvinder og to herrer spiller selvskrevet dansabel rockmusik helt uden bagtanker. Fire unge mennesker, der er klar til at kickstarte weekenden med masser af guitar, trommer og skønsang.

FB Event

VAKT

VAKT er en ung kvintet baseret i København. Bandet blev for nyligt anbefalet af KarriereKanonen for deres 80'er inspireret musik. De skaber et poppet rock univers på et fundament af chorus-tung guitar og en streng rytmik.

FB Event