Unge Ferrari (NO) | RUST

Unge Ferrari (NO)

Natkoncert + Support: KING

12 november, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- + GEBYR I FORSALG / 80,- I DØREN

Et af Norges nye store talenter, Unge Ferrari, gæster Rust med en natkoncert den 12. november.

Unge Ferrari er en af de mest interessante artister, som udspringer fra den norske musikscene lige nu. I 2015 kom hans debutalbum Til mine venner, og det fik de norske musikanmeldere til at bryde ud i klapsalver. Med 5 stjerner over hele linjen, har han bevist, at han er kommet for at blive. Før albummet havde Unge Ferrari, eller Stig som hans venner kalder ham, allerede stor succes med singlerne ”Hvis Du Vil” feat. Tomine Harket, ”Vanilje” og ”Lianer”. Alle tre singler kørte i rotation på den vigtigste norske radiostation NRK P3, og med den roration gik han fra ukendt sanger/rapper til et landskendt navn på under et år.

Det som gør Unge Ferrari speciel er hans arbejdsevne i studiet. Stig er fuldt fokuseret på at være kreativ, og han har formået at finde den perfekte balance mellem hiphop og pop med sin 808 drevet r'n'b lyd.

Successen bliver ved med at vokse for det norske talent, som også fandt en plads blandt de nominerede til prisen "Best Newcomer" til det norske P3 Gull. Fremtiden ser lovende ud med spillejobs rundt omkring i Norden, heriblandt Spot Festival i maj måned, og nu rammer han også på Nørrebro.

18 + Husk gyldigt billede ID

Præsenteres i samarbejde med 3rd Tsunami

Billetsalget er startet via billetto.dk

 

SUPPORT: KING
Sangerinden KING udsendte i juni måned debutsinglen "Promise", som på under to måneder fik næsten 1 million afspilninger på YouTube. Dette bragte hende i fokus som et af dette års nye store talenter. Udgivelsen af "Promise" blev modtaget særdeles godt af en lang række internationale blogs, og blev blandt andet beskrevet som ”one of the biggest debuts of the year͟ af The 405.

I oktober måned fulgte KING op med sin anden single "Police", hvor hun skinner igennem med et sandt opråb til folket med en inspirerende og soulfuld vokallevering.

“Police handler om følelsen af at nogen eller noget prøver at stjæle noget fra dig. Vi lever i en tid, hvor mange nemt bliver distraheret af overfladiske ting som fester, dyrt tøj og image, og man kan derfor af og til få følelsen af, at alle disse ting stjæler folk fra én”.

KING har en vilje og en selvtillid, der stråler ud af hende. Hun bryder de grænser, der er på vejen, og søger hen hvor ingen andre er. Bevidst eller ubevidst, det er her finder hun originaliteten i sin musik.