Ungt Liv + Barn-Dréas + Mellow | RUST

Ungt Liv + Barn-Dréas + Mellow

17 februar, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

UNGT LIV
Ungt Liv er en hiphop-duo, som udgøres af rapperen Casper Bille og rapper og producer Freddy Murphy. Ungt Liv er bedst kendt for singlerne “DEJA-VU” og “Bagud”, og de bevæger sig i et melankolsk catchy lydunivers, hvortil deres tekster reflekterer livet som ung. Når Ungt Liv er på scenen, brager de et show af med masser af energi og power, så du får en fortryllende aften.

FB Event

 

BARN-DRÉAS
Med rødder i den østlige og vestlige del af landet, en opstart med rimskrivning, hiphop og rap før teenageårene og en hel ungdom lang erfaring med beatproducering har Barn-Dréas længe haft et spændende udgangspunkt for at cementere sit navn pænt på den danske scene. I 2012 graits-udgav han ep'en På Vej Derhen, som er forløber for det, i samme huk indspillede, og nu parate album, Eldorado.

Barn-Dréas/Andreas producerer selv det hele kun med undtagelsesvis, men velvalgt hjælp. Han har netop dannet et nyt band, hvor han indgår på vokal. Snart er han klar med næste ep, Dark Horse.

FB Event

 

MELLOW
Mellow har siden han var år 15 gammel aktivt deltaget i et lokalt musikprojekt, der hed Furesø Rapskole, og i slutningen af 2016 blevet signed hos Idyllic Ent. Den unge rapper har derfor allerede arbejdet sammen med dygtige rappere som Gavin, Silhouette & Ramin Royal, samt producerre som Elias Segujja og Yuwanit.

Idag ønsker Mellow at søge nye højder med musikken. Igennem 2016 har han optrådt aktivt bl.a. til HipHop Soul Night arrangementerne på Rust, Christiania og Stengade. Som Mellow selv siger: "er målet med musikken, at bringe en ny energi til den danske musik scene, med en blanding af klassiske hip hop-elementer i det elektroniske univers, hvori tekstuniverset kredser om eftertænksomhed, hverdagsliv og perspektiv". Genren er dansk rap, men med fokus på det melodiske i vokalen samt et ønske om at blande klassiske samples med en mere organisk lyd. 

FB Event