U$O | RUST

U$O

Natkoncert

31 juli, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

U$O har været en vigtig spiller på danske hiphop-scene siden han slog sit navn fast i 1999, som en del af den legendariske trio B.A.N.G.E.R.S, hvor han havde selskab af L.O.C og Johnson.  De seneste par år har han trænet for at blive skarpere end nogensinde, og publikum kan forvente imponerende rap, leveret af en ny, inspireret version af U$O, når han giver rust en tur over knæet den 31.juli. 

U$O har tilbragt tid i L.A. hvor han har skrevet tekster og forbedret sig bla. med Akon og Justin Bieber - og så har han medvirket på et dobbelttempo-rap projekt med bl.a. Busta Rhymes og Yelawolf. Udover turene over Atlanten har U$O også hængt ud med kumpanen L.O.C og, som kollegaens faste sidekick, har U$O slået sit navn endnu mere fast rundt om i det danske land sideløbende med at han har skrevet nyt materiale til et album, som han i en nær fremtid sender på gaden. Albummets første singler lander i juli og august.

Siden 2001 har U$O udgivet en god håndfuld album, været nomineret til P3 prisen - som den første rapkunstner nogensinde, haft flere singler som Ugens Uundgåelig på P3, og U$O er den første og eneste artist i Danmark som har vundet "Årets Danske Hit" to år i træk til Zulu Awards. I 2011 blev U$O kontaktet af den amerikanske rapper Tech N9ne, som ville samle et hold af de hurtigste rappere på jorden til at lave tracket "Worldwide Choppers". Udover U$O medvirker Tech N9ne selv, Yelawolf, Twista, Busta Rhymes m.fl. også på nummeret.

På live fronten har U$O været support for navne som: Ice Cube, 50 Cent, Black Eyed Peas, Xzibit, Mary J Blige, Akon, Sean Paul, Amy Winehouse, Fabulous, Bennie Man osv.