UxOxS + SLYCK + The Swarm | RUST

UxOxS + SLYCK + The Swarm

13 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Swarm
The Swarm er et Københavnsk band der består af The Gelliant og Scratchmaster T, der mødte hinanden til speedrap træf september 2014. For The Swarm handler det om at skabe lyrik med særlig karakter og gør det til en blanding af at læse William S. Burroughs Naked Lunch og pille krebs en kølig aften på Esbjerg havn. Med en baggrund i punk og hård rock bliver musikken og lyrikken leveret på en hårdtslående energisk måde, og opstår en form for alternativ hip hop, der kan give selv den mest impotente mand jern på til sin egen begravelse.

SLYCK
Hiphop-bandet SLYCK består af de to rap-connoisseurs Sylvester Bbaale og Alex Jaradi flankeret af ferme musikanter. Bandet er nøje sammensat omkring idealet om et stærkt organisk og originalt hiphop projekt. Det hele handler om sjælen i hiphop. Bandet annoncerede deres første koncerter i sommeren 2014, og nu rammer de Rust med deres sprøde flows og fængende melodier.

UxOxS 
UxOxS blev født ud af en rødvinsbrandert mellem den dansk-australske rapper Jake O.Z og beatsmeden Nines. Musikken eksisterer i krydsfeltet mellem et farverigt, rodet og eksperimenterende lydunivers toppet med en skarp og teknisk vokalpræstation, der alt i alt er et friskt pust. Duoen udgav deres debut-ep "Drunk & Tired" i december 2014, der modtog fem stjerner i GAFFA, og hvorpå drengene viste deres evne til at jonglere det melankolske og det aggressive; det løsslupne og det intense. Gruppen arbejder i øjeblikket på et opfølgende projekt, der udkommer til efteråret, og aftenen vil utvivlsomt være fyldt med både gamle kendinge og nye bekendtskaber.